Diensten

Partner in plaatsen van ramen, deuren en aluminiumconstructies

D&V montage als partner in plaatsing van alle raamsystemen zowel in hout, pvc als aluminium. Dit zowel bij renovatie, nieuwbouw, residenties als industriële opdrachten door middel van moderne technologieën.

Wij zijn officieel erkend als Reynaers-installer, alsook voor het plaatsen van het minimal windows-systeem Panoramah, exclusief verdeeld in België door de firma Windout.

Partner in plaatsing van bouwglas

D&V Montage als onafhankelijke partner in plaatsing van uw eigen beglazing. Alsook staan wij ten dienste als verdeler van de glasfabriek Sprimoglas. D&V Montage is tevens gespecialiseerd in structurele verlijming en in het bijzonder partner in plaatsing van Jumbo afmetingen.

Partner in kraanwerk

D&V Montage als partner voor kraanwerk, stelt zijn ervaring, samen met zijn performante uitrusting, ter beschikking. Ons bedrijf beschikt over een kraanwagen voorzien van 42 ton/meter kraan, met een bereikbare hoogte van 25meter, een kabel-lier, een één ton roterende glaszuiger, een eigen ontworpen lijnzuiger voor plaatsing van smallere glasvolumes, eigen ontworpen verlengarmen voor speciale bereikbaarheden en uiteraard de ervaren bediening.

Partner in plaatsing van gevelbekleding

D&V Montage als partner voor plaatsing van diverse types luifel-en gevelbekledingen. Verlijmde aluminium op houten structuur, alinel-design bekleding, aluminium cassettes, …

Partner in plaatsing van structurele zonnewering

D&V Montage als partner in plaatsing van diverse systemen van structurele zonnewering, vb. Renson, Duco, Tunal

Erkende installer

Wenst u een vrijblijvende afspraak?

Contacteer ons